
| 6ks | Grilované švestky macerované v portském víně v kabátku anglické slaniny, pokládané na lehký rukolový salátek, bagetka | |
| 90g |
naše domácí jemná ZVĚŘINOVÁ PAŠTIKA, karamelizovaná cibulka, chléb |
|
| 120g | Hovězího tataráku z čerstvé hovězí roštěnky český chov, 5ks ½ topinek | |
| 250g |
Hovězího tataráku z čerstvé hovězí roštěnky český chov, 8ks ½ topinek |
| 0,33l | Silný vývar z hovězích žeber a kostí s masem, nudlemi a zeleninou | |
| 0,33l | Česnečka se sýrem, šunkou, vejcem a krutony | |
| /na přání česnečka s tvarůžky, šunkou, vejcem a krutony/ |
|
Velký „CAESAR“ salát s grilovanými kuřecími prsy, anglickou slaninou, hoblinkami parmazánu, krutony, míchaný s pravým „caesar“ dresingem /150g maso + slanina, cca 300g salátu/ |
||
|
Pečené filé SUMEČKA AFRICKÉHO přelité holandskou omáčkou /sumeček africký z BIO chovu nabízí něžně růžové maso jemné chuti, krásně pevné a plně šťavnaté. Sumeček je živen certifikovaným krmivem s vyšším obsahem tuku - toho tuku, díky kterému je jeho maso chutnější, šťavnatější a výživnější než u řady jiných ryb. Ryba neobsahuje žádné stopy po antibiotikách či pesticidech, jak tomu je u jiných ryb z farmového chovu/ |
||
|
|
| Polévka | ||
| 0,33l | 0,33lTradiční zelňačka z uzených kostí s masem, klobásou, kapka zakysané smetany | |
| Hlavní chody | ||
| 500g | Krčmářská královská žebra pečená ve vlasní marinádě (hořčice, strouhaný křen, okurka, Coleslaw, rozpékaný chléb) |
|
| 400g | Smažené kuřecí a vepřové miniřízečky se vším na talíři (hořčice, strouhaný křen, okurka, Coleslaw, rozpékaný chléb) |
|
| 850g | Dlouze pečené vepřové koleno s kostí "sous vide" (hořčice, strouhaný křen, okurka, Coleslaw, rozpékaný chléb) |
|
| 200g |
Dušená hovězí líčka na víně a kořenové zelenině se šťouchaným bramborem, zeleninové chipsy |
|
| 500g |
Dlouze pečené Jehněčí kolínko na rozmarýnu pokládané na bramborové pyré míchané s baby listovým špenátem, přelité omáčkou demi glaceé |
|
| 380g |
Halušky míchané s brynzou, špekem a slaninou |
|
| 150g |
„Ohnivka“ - nudličky kuřecích prs a vepřové panenky se zeleninou na ohnivý způsob, domácí bramboráčky |
|
| 140g |
Naše bramborové knedlíky plněné uzeným, přelité cibulkou, pokládané do sladkého červeného zelí |
|
| 180g |
Tradiční hovězí svíčková na smetaně zdobená brusinkami a šlehačkou, náš karlovarský knedlík |
|
| 130g |
Grilované kostky pravé Argentinské svíčkové pokládané na pečené Grenaille restované s fazolkami, anglickou slaninou a červenou cibulí, dip |
|
| 300g |
RIB EYE steak – Prime BEEF USDA
/nezapomenutelná jemná chuť, dokonale mokrou cestou vyzrálého, tukem prorostlého, hovězího ze Severní Ameriky. Označení PRIME BEEF nese pouze 3% celkové produkce hovězího ve Spojených státech, zn. USDA – nejvyšší třída mramorování v USA. Toto maso pochází z plemene Black Angus, kterému je dopřáno to nejlepší krmivo a je chován bez stresu, antibiotik a hormonů. Před porážku, cca 2-3 měsíce je skot krmen pouze kukuřicí, což dodává masu mírně nasládlou chuť/
|
|
| 300g | Flákota grilované krkovice pokládaná na pečené brambory "grenaille" s restovanými fazolkami, slaninou a cibulí, česnekový dip | |
| 300g |
Flákota grilované krkovice přelitá hříbkovou omáčkou z lišek a lesních hříbků pokládaná na dortík šťouchaných brambor se slaninou a cibulkou |
|
| 200g | Váleček z vepřové panenky pokládaný na restované fazolky s cibulí a anglickou slaninou | |
| 200g | Váleček z vepřové panenky pokládaný do houbového krému | |
| 200g |
Grilované medailonky vepřové panenky pokládané do redukované omáčky ze sušených brusinek a švestek macerovaných v portském víně |
|
| 150g |
Smažený kuřecí řízek, kyselý okurek |
|
| 120g | Vepřový řízek „Ondráš“ z panenky (nebo kuřecí?) řekni si (250g bramboráku, 120g masa, servírováno se Coleslaw salátem) |
|
| 200g |
Vyzrálý hovězí steak z pravé svíčkové z Argentiny z mladého býčka Nějakou omáčku? Houbová z lesních hříbků s liškami Pepřová ze zeleného pepře |
|
|
|
| 100g |
Rozpékaný hermelín zakápnutý brusinkami podávaný s pečenými, rozmarýnovými brambory ve slupce s kapkou dipu |
|
| 250g |
Pečené brambory s restovaným žampiónem a fazolkovými lusky na červené cibuli |
|
| 300g |
Italské krémové risotto s kousky restovaného zeleného chřestu a kapkou holandské omáčky, parmazán |
|
| 100g | Grilovaný sýr "HALLOUMI" se salátkem z rukoly a cherry rajčátek, karamelizovanou červenou cibulkou, rozpečená česneková bagetka | |
| 150g | Smažený sýr | |
| 4ks | Smažené tvarůžky v kabátku anglické slaniny | |
| 100g | Hermelín zapečený v bramboráku /domácí bramborák, těsto cca 250g/ |
|
Čokoládové suflé s "bourbon" vanilkovou zmrzlinou a kapkou sladkého dipu z řeckého jogurtu |
||
| Horké maliny s bourbon vanilkovou zmrzlinou s čokoládou | ||
| Pistáciový CHESECAKE zdobený ovocem a Coulis | ||
| medová MARLENKA z Frýdku se šlehačkou |
| 70g |
Přírodní kuřecí plátek zapečený sýrem, smažené hranolky, kečup |
|
| 70g | Smažené kuřecí řízečky s hranolky, kečup |