Nový Jídelní Lístek

Začni něčím malým zbrojnoši

  6 ks Grilované švestky ve slaninovém kabátku nadívané mandlemi, bagetka
  80g Carpaccio z hovězí svíčkové s hoblinkami parmazánu, lístky rukoly, bagetka 
  150g Hovězího tataráku, 4ks topinek (servírujeme připravený na přání hosta)
  250g Hovězího tataráku, 6ks topinek (servírujeme připravený na přání hosta)

 

Polévka je grunt

 

  0,33l Silný vývar s hovězím masem, nudlemi a zeleninou  
  0,33l Česnečka se sýrem, šunkou, vejcem a krutony
  0,33l Tradiční zelňačka z uzených kostí s klobásou a smetanou

 

Norská ryba a česká klasika

 

  150g

Grilované filé Norského lososa na citrónovém pepři, pokládané na grilovanou zeleninu s kapkou bazalkového pesta

  150g

Tradiční hovězí svíčková na smetaně zdobená brusinkami a šlehačkou, náš karlovarský knedlík 

  300g

Dlouze pečené kachní stehno se sladkým červeným zelím mix bramborový knedlík s praženou cibulkou a houskový knedlík

  150g

Poctivý hovězí guláš v rendlíku s cibulí, křenem a chlebem

 

Flákoty a pečené - Jsi v krčmě - neprohloupíš

  500g Krčmářská královská žebra pečená ve vlastní marinádě
(hořčice, strouhaný křen, okurka, kozí rohy, cibule, rozpékaný chléb)
  400g Grilované vepřové koleno bez kosti na česneku a majoránce
(hořčice, strouhaný křen, okurka, kozí rohy, cibule, rozpékaný chléb)
    Koryto plné masa - pro 2 osoby
(žebra, kolena, křídla, grilovaná krkovice a kuřecí prso, klobás, hořčice, strouhaný křen, okurka, kozí rohy, cibule, koš chleba)
    Koryto plné masa - pro 2 osoby
(žebra, kolena, křídla, grilovaná krkovice a kuřecí prso, klobás, hořčice, strouhaný křen, okurka, kozí rohy, cibule, koš chleba)
    Chceš koryto dom? – zavolej dopředu a přijeď si pro něj
bez omáček, doplňků a chleba  (780,- Kč / 4 osoby)
  300g Flákota grilované krkovice pokládaná na pečený brambor ve slupce s fazolkami, slaninou a cibulí, česnekový dip
  300g Flákota grilované krkovice přelitá omáčkou z lišek a lesních hříbků se šťouchaným bramborem se slaninou a cibulí
  500g Steaky z hovězího Rumpu, vepřové panenky, krkovice a krůtích prsou s grilovanou zeleninou, pečeným bramborem ve slupce s cibulí a dipem (pro 2 osoby)
  400g Smažené kuřecí a vepřové miniřízečky se vším na talíři
(česnekový dip, strouhaný křen, okurka, sweet chilli, chléb)
  150g Kostky grilovaného hovězího Rump steaku pokládané na brambor pečený ve slupce s cibulí, slaninou a fazolkami    

Kuře, nebo krůta?

  200g Medailonky z krůtích prs s anglickou slaninou gratinované hermelínem přelité houbovou omáčkou
(doporučujeme: šťouchaný brambor se slaninou a cibulí)
  200g Nudličky z kuřecích a krůtích prs na červeném kari s kokosovým mlékem, žampióny a kapií s vůní koriandru
(doporučujeme: dušenou rýži, jemně pikantní thajský pokrm)
  200g Kuřecí prso plněné sušenými rajčaty s bazalkou
(doporučujeme: šťouchaný brambor se slaninou a cibulí)
  150g Pikantní restovaná husí jatýrka na cibulce s rozmarýnem
(doporučujeme: domácí bramboráky)
  150g Smažený kuřecí řízek, kyselý okurek
(doporučujeme: vařený brambor s petrželkou přelitý máslem)

Ze zámecké sádky i z dovozu

  250g Pečený pstruh přelitý máslem s kapkou bazalkového pesta
dooporučujeme: vařený brambor s petrželkou přelitý máslem)

(Další rybky v aktuální nabídce, zeptej se „fajné obsluhy“)

Z farmářských zahrad jsme natrhali

 

  100g Salát s restovanými kuřecími kousky s hoblinkami parmazánu
(300g čerstvé zeleniny, jogurtový dresing, bylinková bagetka)
  100g Grilovaný hermelín pokládaný na salátek z čerstvé zeleniny
(300g čerstvé zeleniny, jogurtový dresing, bylinková bagetka)

 

Z vepřína poddaných

 

  200g Váleček z vepřové panenky pokládaný na restované fazolky s cibulí a anglickou slaninou 
(doporučujeme: rozpékanou bagetku s česnekem a sýrem)
  200g Váleček z vepřové panenky pokládaný do houbového krému
(doporučujeme: šťouchaný brambor se slaninou a cibulí)
  200g Medailonky z vepřové panenky pokládané do smetanové omáčky ze sušených švestek a brusinek s vůní portského vína
(doporučujeme: pečené rozmarýnové brambory s česnekovým dipem)
  150g Smažené řízečky z vepřové panenky, kyselý okurek
(doporučujeme: šťouchaný brambor se slaninou a cibulí)
  100g Vepřový řízek „Ondráš“ z panenky (nebo kuřecí?) řekni si
(250g bramboráku, 100g masa, servírováno se zelným salátkem)

 

 

 

Ze stáda z pastvin

 RUMP - původ Argentina nebo Uruguay, zrání min. 6-8 týdnů, květová špička

  250g Vyzrálý hovězí RUMP steak z jihu ameriky
  400g Vyzrálý hovězí RUMP steak z jihu ameriky
  250g Rump steak pokládaný na restované plátky žampiónů na bylinkovém másle
    Pepřová omáčka ze zeleného pepře
    Houbová omáčka z šumavských lesních hub a lišek
    Česneková smetanová omáčka

 

Nejíš maso? Tvoje chyba

 

  100g

Rozpékaný hermelín s brusinkami pokládaný na plátky pečených, rozmarýnových brambor ve slupce s kapkou dipu

  250g

Pečené brambory s restovaným žampiónem a fazolkovými lusky na červené cibuli

  250g

Tagliatelle s červenou kari omáčkou s kokosovým mlékem, žampióny s vůní koriandru /red curry – jemně pikantní curry pasta/

  250g

Tagliatelle s houbovou omáčkou z lesních hříbků a lišek, sypané parmazánem

  150g Smažený sýr
  100g Smažený hermelín
  4ks Smažené tvarůžky v kabátku anglické slaniny
  100g Hermelín zapečený v bramboráku /domácí bramborák, těsto cca 250g/

 

Sůl nad zlato, cukr na nervy

 

  1ks

Čokoládové suflé s bourbon vanilkovou zmrzlinou a kapkou sladkého dipu z řeckého jogurtu

  2ks

Palačinky s horkým lesním ovocem a vanilkovou zmrzlinou zakápnuté jogurtovým dipem s vůní vanilky

    Horké maliny s bourbon vanilkovou zmrzlinou s čokoládou
    Zmrzlinový pohár s jahodami a šlehačkou
   

Horký domácí jablečný štrůdl s vanilkovou zmrzlinou a čokoládou