Nový Jídelní Lístek

Začni něčím malým zbrojnoši

1
6 ks
Grilované švestky ve slaninovém kabátku nadívané mandlemi, bagetka
2
80g
Carpaccio z hovězí svíčkové s hoblinkami parmazánu, lístky rukoly, bagetka 
8
150g
Hovězího tataráku, 4ks topinek (servírujeme připravený na přání hosta)
9
250g
Hovězího tataráku, 6ks topinek (servírujeme připravený na přání hosta)

Polévka je grunt

3
0,33l
Silný vývar s hovězím masem, nudlemi a zeleninou  
4
0,33lČesnečka se sýrem, šunkou, vejcem a krutony
5
0,33lTradiční zelňačka z uzených kostí s klobásou a smetanou

Flákoty a pečené - Jsi v krčmě - neprohloupíš

14
500g
Krčmářská královská žebra pečená ve vlastní marinádě
(hořčice, strouhaný křen, okurka, kozí rohy, cibule, rozpékaný chléb)
15
400g
Grilované vepřové koleno bez kosti na česneku a majoránce
(hořčice, strouhaný křen, okurka, kozí rohy, cibule, rozpékaný chléb)
71

Koryto plné masa - pro 2 osoby
(žebra, kolena, křídla, grilovaná krkovice a kuřecí prso, klobás, hořčice, strouhaný křen, okurka, kozí rohy, cibule, koš chleba)
53

Koryto plné masa - pro 2 osoby
(žebra, kolena, křídla, grilovaná krkovice a kuřecí prso, klobás, hořčice, strouhaný křen, okurka, kozí rohy, cibule, koš chleba)
54

Chceš koryto dom? – zavolej dopředu a přijeď si pro něj
bez omáček, doplňků a chleba  (780,- Kč / 4 osoby)
24300g
Flákota grilované krkovice pokládaná na pečený brambor ve slupce s fazolkami, slaninou a cibulí, česnekový dip
74300g
Flákota grilované krkovice přelitá omáčkou z lišek a lesních hříbků se šťouchaným bramborem se slaninou a cibulí
26500g
Steaky z hovězího Rumpu, vepřové panenky, krkovice a krůtích prsou s grilovanou zeleninou, pečeným bramborem ve slupce s cibulí a dipem (pro 2 osoby)
16400g
Smažené kuřecí a vepřové miniřízečky se vším na talíři
(česnekový dip, strouhaný křen, okurka, sweet chilli, chléb)
17150g
Kostky grilovaného hovězího Rump steaku pokládané na brambor pečený ve slupce s cibulí, slaninou a fazolkami    

Kuře, nebo krůta?

28
200g
Medailonky z krůtích prs s anglickou slaninou gratinované hermelínem přelité houbovou omáčkou
(doporučujeme: šťouchaný brambor se slaninou a cibulí)
29
200g
Nudličky z kuřecích a krůtích prs na červeném kari s kokosovým mlékem, žampióny a kapií s vůní koriandru
(doporučujeme: dušenou rýži, jemně pikantní thajský pokrm)
32
200g
Kuřecí prso plněné sušenými rajčaty s bazalkou
(doporučujeme: šťouchaný brambor se slaninou a cibulí)
34
150g
Pikantní restovaná husí jatýrka na cibulce s rozmarýnem
(doporučujeme: domácí bramboráky)
35
150g
Smažený kuřecí řízek, kyselý okurek
(doporučujeme: vařený brambor s petrželkou přelitý máslem)

Ze zámecké sádky i z dovozu

23
250g
Pečený pstruh přelitý máslem s kapkou bazalkového pesta
(doporučujeme: vařený brambor s petrželkou přelitý máslem)
(Další rybky v aktuální nabídce, zeptej se „fajné obsluhy“)

Z farmářských zahrad jsme natrhali


64
100g
Salát s restovanými kuřecími kousky s hoblinkami parmazánu
(300g čerstvé zeleniny, jogurtový dresing, bylinková bagetka)
65
100g
Grilovaný hermelín pokládaný na salátek z čerstvé zeleniny
(300g čerstvé zeleniny, jogurtový dresing, bylinková bagetka)

Z vepřína poddaných

36
200g
Váleček z vepřové panenky pokládaný na restované fazolky s cibulí a anglickou slaninou 
(doporučujeme: rozpékanou bagetku s česnekem a sýrem)
37
200g
Váleček z vepřové panenky pokládaný do houbového krému
(doporučujeme: šťouchaný brambor se slaninou a cibulí)
39
200g
Medailonky z vepřové panenky pokládané do smetanové omáčky ze sušených švestek a brusinek s vůní portského vína
(doporučujeme: pečené rozmarýnové brambory s česnekovým dipem)
42
150g
Smažené řízečky z vepřové panenky, kyselý okurek
(doporučujeme: šťouchaný brambor se slaninou a cibulí)
10
100g
Vepřový řízek „Ondráš“ z panenky (nebo kuřecí?) řekni si
(250g bramboráku, 100g masa, servírováno se zelným salátkem)